Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Google va efectua livrarile de dispozitive fara emisii de dioxid de carbon

Google isi ia angajamente in ceea ce priveste emisii de dioxid de carbon.

googleAcestea sporesc concurenta in randul companiilor de tehnologie care vor sa arate consumatorilor si guvernelor ca reduc impactul asupra mediului avut de dispozitivele lor tot mai diverse.

Emisiile de dioxid de carbon pe unitate legate de transport au scazut anul trecut cu 40% comparativ cu 2017, prin efectuarea livrarilor de telefoane, laptop-uri si altor dispozitive mai mult cu vaporul decat cu avionul a declarat Anna Meegan, director pentru sustenabilitate la diviza de dispozitive si servicii a Google.

Compania va compensa restul de emisii prin achizitia de credite pentru carbon, a spus Meegan.
Trei din noua produse ale Google pentru care compania a publicat informatii online contin plastic reciclat, de la 20% la 42%, pentru carcasele dispozitivelor Google Home si adaptoarele de streaming Chromecast.
De asemenea, intr-o postare pe blog, Google s-a angajat sa includa plastic reciclat in toate produsele sale, pana in 2022.

Google este in urma Apple in privinta eforturilor legate de sustenabilitate. In 2017 Apple s-a angajat ca ”intr-o zi” va ajunge sa utilizeze numai materiale reciclate si reutilizabile. In prezent are plastic reciclat in proportie de 50% in unele parti ale mai multor produse, staniu reciclat in cel putin 11 produse si aluminiu reciclat in cel putin doua.

 

Categorii: Actualitate, Pericolul CO2, Stiri Externe | 08.08.2019 Comments Off on Google va efectua livrarile de dispozitive fara emisii de dioxid de carbon


Afisari: 1542

Comments are closed.

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design