Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Banca Transilvania, prietenoasa cu mediul

Banca Transilvania este prietenoasa cu mediul. Incepand cu 2014, BT a investit peste 300.000 de euro in programe de voluntariat dedicate impaduririlor din Cluj (Tritenii de Jos), Bistrita-Nasaud (Budesti, Budesti-Fanate, Sanmihaiu de Campie, Calarasi (Jegalia) si Bucuresti (Videle).

Padurea TransilvaniaIn total, au fost impadurite aproape 50 de hectare cu peste 200.000 de puieti. La actiunile de impadurire au participat aproximativ 10.000 de voluntari.

Partenerii BT in aceste initiative sunt Tasuleasa Social si Asociatia Mai Mult Verde.

“La Banca Transilvania, facem mai mult decat banking. Implicarea noastra in viata comunitatii este unul dintre pilonii dezvoltarii BT si inseamna inclusiv investitii an de an in actiuni de voluntariat pentru impaduriri, in localitati care sufera din punctul de vedere al acoperirii cu padure. Facem astfel un bine romanilor, Romaniei si incurajam voluntariatul. Am participat la plantarea Padurii Transilvania, alaturi de colegi din BT, de voluntari si de oamenii din comunitatile locale in care ne-am implicat”. – declara Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

In ultimii 5 ani ani, la actiunile de impadurire au fost de fiecare data aproximativ 1.500 de participanti, transformandu-le din acest punct de vedere in cele mai mari actiuni de voluntariat din tara.

Povestea verde merge mai departe in 23 martie, in Bistrita-Nasaud. Urmatoarea actiune de voluntariat va avea loc sambata, 23 martie, in localitatea Sanmihaiu de Campie din judetul Bistrita-Nasaud.

„Padurea Transilvania este ca o sarbatoare pe care toata lumea o asteapta. Lista de participare se ocupa la fel de repede ca la marile concerte. Este mai mult decat o actiune de mediu. Oameni din toata tara vin sa fie impreuna si sa imparta din bucuria de a fi un pic mai aproape de natura. Formarea unei comunitati atasate de padure, de mediu, este una dintre cele mai mari realizari a celor 4 editii de Padurea Transilvania. O asteptam cu nerabdare pe a 5-a” – afirma Alin Uhlmann Useriu, Presedinte, Asociatia Tasuleasa Social.

Categorii: Green Happening, Stiri Romania | 12.03.2019 Comments Off on Banca Transilvania, prietenoasa cu mediul


Afisari: 909

Comments are closed.

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design