Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

ExtravaCANza – invitatie la reciclarea dozelor din aluminiu pentru turistii de pe litoral

Campania ExtravaCANza, incurajeaza colectarea dozelor din aluminiu de pe litoral, pentru a le trimite spre reciclare.

In perioada 13 – 29 iulie turistii de pe litoral vor putea sa arate cat sunt de responsabili in privinta deseurilor pe care le produc in timpul vacantei.
Campania ExtravaCANza se desfasoara pe Plaja Flora din staţiunea Mamaia, timp de noua zile, respectExtravaCANzaiv in zilele 13-15 iulie, 20-22 iulie, 27-29 iulie si presupune colectarea dozelor din aluminiu de catre turisti si introducerea acestora intr-un aparat inteligent, care le permite sa vada cate doze au introdus si, pe baza bonului emis de aparat, sa isi aleaga unul dintre premiile pregatite de organizatori.

Cei mai activi turisti care colecteaza doze vor fi premiati cu bauturi racoritoare, accesorii pentru bucatarie si vouchere de cumparaturi.
• 5 doze = o bautura racoritoare
• 30 doze = un cutit de bucatarie
• 50 doze = un storcator de fructe
• 60 doze = voucher 50 lei

Pe langa actiunea de colectare a dozelor din aluminiu, organizatorii au inclus in programul campaniei activitati de distractie pentru toate varstele – campionate de fotbal, sesiuni foto intr-o cabina special amenajata, face painting pentru copii si animatie.

Sistemul EcoCan este la indemana tututor celor care doresc sa continue aceasta actiune si la reintoarcerea de pe litoral, fiind prezent in 28 de locatii din tara, supermaketuri sau zone publice, la initiativa comuna a Every Can Counts Romania si Can Pack Recycling.

ExtravaCANza este o actiune de constientizare desasurata sub umbrela programului european Every Can Counts (www.everycancounts.ro) derulat in Romania de Asociatia Alucro. Scopul campaniei este de a incuraja reciclarea dozelor din aluminiu si pastrarea curateniei pe litoralul romanesc.

Categorii: Azi ma simt verde, Stiri Romania | 12.07.2018 Comments Off on ExtravaCANza – invitatie la reciclarea dozelor din aluminiu pentru turistii de pe litoral


Afisari: 1405

Comments are closed.

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design