Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Chimicalele din produsele de igiena, mai toxice decat emisiile auto

Chimicalele din detergenti sau cosmetice sunt mai toxice decat emisiile autoturismelor, a demonstrat-o un studiu american.

chimicale cosmeticeV-ati întrebat vreodata unde ajung chimicalele din parfumuri, sapunuri sau produsele cosmetice pe care le folosim? Un studiu facut la o universitate americana spune ca 40% dintre aceste substante ajung in aer si contribuie la poluare. Substantele poluante au fost gasite in aerul mai multor metropole in aceeasi concentratie precum gazele de esapament.

Cele mai periculoase sunt produsele care contin compusi rafinati din petrol, cum sunt parfumurile, odorizantele de camera, detergentii de rufe sau solutiile de curatat podele.
Particulele din acesti compusi pot provoca reactii alergice, dureri de cap, obosealasau probleme respiratorii.

Substantele volatile pe care le contin sunt mai periculoase in afara locuintelor, pentru ca sufera alte reactii chimice la contact cu lumina Soarelui. Mai exact, ajuta la formarea smogului si dau nastere la aproape de doua ori mai multe particule poluante decat masinile.

Categorii: Despre CO2 | 27.02.2018 Comments Off on Chimicalele din produsele de igiena, mai toxice decat emisiile auto


Afisari: 1192

Comments are closed.

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design