Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Andrei Gligor va alerga in 7 deserturi de pe 7 continente pentru impadurirea Romaniei

În luna aprilie un alergător pasionat începe o extraordinară aventură care va dura mai bine de 3 ani. Andrei Gligor, ultramaratonist de fapte bune, va alerga în 7 deșerturi de pe 7 continente, în cel mai provocator circuit de anduranță.

Andrei Infografic
7 hectare de pădure nouă în sudul deșertificat al României, reprezintă cauza pentru care Andrei s-a înscris în aceste competiții.

Ca ambasador al Asociației Pădurea Copiilor, Andrei Gligor și-a autodepășit limitele cu fiecare cursă. Pentru a atrage atenția asupra pericolelor deșertificării, el a parcurs 250 de km sub arșița Saharei, în regim de auto-suficiență la Marathon des Sables în 2015 și 2016.

Andrei începe pe 30 aprilie provocarea Calivita 7 Deserts cu Sahara Race Namibi a- 250km și continuă până în anul 2018 cu următoarele ultramaratoane: Gobi March China – 250km, Grand2Grand Ultra USA – 273km, Fire&Ice Ultra Islanda – 250km, Atacama Crossing Chile – 250 km, The Last Desert Cercul Polar – 250m și The Track Australia – 522km.

Categorii: Stiri Romania | 29.03.2017 No Comments »


Afisari: 2325

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design