Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

5.000 de puieti de stejar brumariu plantat in baza experimentala de la Baragan – Jegalia

Angajaţii NN Asigurări de Viaţă și voluntarii Asociaţiei MaiMultVerde au adus un plus de verdeaţă în baza experimentală de la Bărăgan – Jegălia a Institutului Naţional de Cercetări şi Dezvoltări Silvice Marin Drăcea (INCDS), printr-o acţiune de plantare desfăşurată pe 29 octombrie. Acţiunea de plantare face parte din proiectul Paperless (fără hârtie), iniţiat de NN Asigurări de Viaţă cu scopul de a oferi clienților acces mai rapid și facil la informații și de a contribui la rezolvarea unei probleme de mediu. Au fost plantaţi 5.000 de puieţi de stejar brumăriu din pepiniera proprie a INCDS.

 

plantare-stejar-brumariu
Experienţa plantărilor în zone despădurite a devenit o tradiţie pentru Asociaţia MaiMultVerde şi NN Asigurări de Viaţă, care s-au reunit sâmbătă, 29 octombrie, pentru o nouă acţiune, organizată de această dată în judeţul Călăraşi. În 2015, peste 100 de angajati și voluntari au plantat 5.000 de puieți de salcâm la Videle (județul Teleorman), iar în anul precedent NN Asigurări de Viață și Mai Mult Verde au plantat 5.000 de puieți de stejar în Parcul Natural Comana (județul Giurgiu).

Acţiunea de plantare organizată de Asociaţia MaiMultVerde face parte din proiectul Paperless (fără hârtie), implementat de NN Asigurări de Viaţă încă din 2009. Prin acest proiect, compania îşi propune să contribuie la diminuarea amprentei de carbon asupra mediului, atât a angajaţilor, cât şi a clienţilor. Compania propune permanent clienților să-și dea acordul pentru a primi electronic informațiile comerciale și contractuale, reducând astfel impactul pe care îl au asupra mediului prin consumul de hârtie. Treptat, în cazul clienților care au furnizat companiei o adresă de e-mail validă, comunicarea pe hârtie a fost înlocuită cu notificări transmise exclusiv pe e-mail.

”Cu fiecare acţiune de plantare pe care o organizăm vizăm atât impactul direct asupra mediului, prin extinderea suprafețelor de pădure, cât şi creșterea gradului de implicare și responsabilitate față de natură a celor implicaţi”, declară Doru Mitrana, Director al Asociaţiei MaiMultVerde.

Categorii: Azi ma simt verde | 01.11.2016 No Comments »


Afisari: 1334

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design