Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Ministrul Mediului a dispus replantarea a peste 100 de copaci pe Kisselef

Peste 100 de copaci vor fi replantați pe Bulevadul Kisselef din Capitală, după ce la începutul lunii iulie autoritățile locale au tăiat 70 de arbori din acea zonă, a anunțat ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, în cadrul unei emisiuni a postului Realitatea TV.

copaci taiati kiseleffAm trimis Garda de Mediu în Control, când am văzut decizia Primăriei Capitalei. Nu am mai găsit nimic, nici cioturi. Am analizat în baza fotografiilor puse la dispoziţie de Primărie. Vrem să se schimbe procedura, să fie făcut public de ce se taie copacii şi să fie marcaţi cu vopsea. Am dispus să se replanteze pe Kisseleff, s-au tăiat 72 şi am dispus să se replanteze 102 copaci”, a declarat Cristiana Pașca Palmer.

Primăria Generală nu a ordonat tăierea copacilor din București

În urma acuzațiilor aduse potrivit cărora noul primar general al capitalei, Gabriela Firea, a „ordonat” tăierea copacilor de pe bulevardul Kisselef, reprezentanții Primăriei Municipiului București (PMB) susțin că aceste acțiuni sunt desfăsurate de Adminsitrațiile Domeniului Public din cele 6 sectoare.

De asemenea, în dcumentul citat, se precizează că pe parcursul lunii septembrie vor fi plantați alți arbori în locul celor care s-au taiat.

Cei care au acuzat că se taie copaci tineri și sănătoși sunt invitați la Primăria Generală pentru a vedea documentele care atestă că lucrurile nu stau așa. În special în zona Kiseleff, sunt arbori care nu s-au acomodat la clima și poluarea zonei, din aceasta cauza aceștia s-au degradat, devenind un pericol pentru cetățeni’, se mai spune în comunicatul PMB.

sursa: green-report.ro

Categorii: Stiri Romania | 28.07.2016 Comments Off on Ministrul Mediului a dispus replantarea a peste 100 de copaci pe Kisselef


Afisari: 3507

Comments are closed.

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design