Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Londra si-a depasit deja limita de poluare a aerului pentru intregul an 2016

Poluarea marilor orașe devine o problemă din ce în ce mai frecventă și mai presantă, de la Beijing, care a încheiat anul 2015 cu un cod roșu de smog toxic, până la Roma și Milano, care au restricționat circulația auto, în urma acumulării de smog. Londra e următoarea pe lista orașelor unde poluarea a atins cote extrem de ridicate: pe 8 ianuarie, capitala britanică a depășit nivelul maxim de dioxid de azot stabilit pentru întregul an 2016.

poluare LondraPotrivit noilor reglementări europene, Londra nu poate depăși nivelul maxim de dioxid de azot, pentru mai mult de 18 ore anual. Înainte însă de prima jumătate a lunii ianuarie, acest nivel a fost depășit.

Anul trecut, Comitetul pentru Efecte Medicale al Poluanților Aerului au avertizat guvernul britanic că circa 60.000 de morți anuale sunt cauzate de poluarea aerului. Aceste măsurători au luat pentru prima oară în calcul și efectele dioxidului de azot.

În ciuda informațiilor despre pericolele acestor factori poluanți, mașinile pot circula în continuare în centrul Londeri, unde poluarea este mai accentuată.

sursa: totb.ro

Categorii: Despre CO2 | 18.01.2016 No Comments »


Afisari: 1095

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design