Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Aplicatia mobila care te ajuta sa scapi de deseuri

Green Group, alături de partenerii Institutul Verde și Asociația Prețuiește Viața, a lansat miercuri aplicația Sigurec pentru smartphone și tabletă, disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android, care vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare, oferindu-le acces la serviciul de colectare din fața casei.

aplicatie mobil- reciclare

Utilizatorii acestui serviciu sunt recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.

Aplicația Sigurec oferă posibilitatea consumatorilor să înregistreze și să monitorizeze performanțele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare Sigurec. De asemenea, aceștia își pot calcula cantitatea de CO2 salvată prin sortarea și trimiterea deșeurilor spre reciclare.

Odată cu aplicația Sigurec și serviciul Sigurec Mobil de preluare a deșeurilor din fața casei, Green Group lansează și un concurs interactiv de reciclare. Astfel, în perioada 07 octombrie 2015 – 31 martie 2016, cei care aleg să trimită deșeurile în fabricile de reciclare prin sistemele inteligente Sigurec, primesc vouchere ce includ un cod QR și un cod numeric unic. Prin scanarea codului QR prin aplicația SIGUREC, sau prin introducerea numărului unic pe site-ul www.sigurec.ro, utilizatorii acumulează puncte cu care se pot înscrie la concursurile active.

În funcție de punctele acumulate, la finalul campaniei se extrag 2000 de seturi de sacoșe pentru colectarea deșeurilor, 15 biciclete Pegas, 3 tablete iPad mini, 2 trotinete electrice E-twow, 2 telefoane iPhone 6 și marele premiu, o mașina Toyota Yaris Hybrid.

sursa: green-raport.ro

Categorii: Azi ma simt verde | 08.10.2015 No Comments »


Afisari: 1344

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design