Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Robotul PET-re, realizat din sticle de plastic, participa la NATURA Fest

PET-re, un robot cu o înălţime de 3,7 metri, realizat din sticle de plastic, al cărui scop este să atragă atenţia oamenilor privind nepăsarea lor faţă de mediu, îi va întâmpina pe bucureşteni, vineri şi sâmbătă, în Parcul Cişmigiu, la prima ediţie a NATURA Fest.

peturiEveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului (5 iunie), NATURA Fest, care propune ca slogan “Reciclează, reutilizează, recreează“, se va alinia anul acesta mişcării mondiale care se desfăşoară sub egida Programului de Mediu al Naţiunilor Unite (UNEP), informează un comunicat remis MEDIAFAX.

“Am vrut să marcăm vizual evenimentul sub o formă memorabilă, care să atragă atenţia şi care să-i facă pe oameni să se gândească la ce monştri se pot naşte din nepăsarea lor. Având ca temă de reflecţie grija pentru mediul înconjurător şi sloganul UNEP care marchează, anul acesta, Ziua Mondială a Mediului”, a declarat Bogdan Costache, unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei pentru Cultură Urbană şi Mediu (ACUM).

Pentru realizarea lui PET-re, un robot cu o înălţime de 3,7 metri şi o lăţime de 1,7 metri, au fost folosite peste 500 de PET-uri de diverse dimensiuni, materiale destinate reciclării.

Categorii: Azi ma simt verde, Stiri Romania | 04.06.2015 No Comments »


Afisari: 1713

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design