Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Salveaza planeta incepand cu o fotografie

Dacă ești un fotograf pasionat de mediu ai șansa să te faci remarcat în cadrul unui concurs de fotografii lansat de Agenția Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM). Instituția vrea să marcheze Ziua Mondială a Mediului care are loc pe 5 iunie prin competiția de fotografii cu tema “Save the world”.

fotografiaza naturaConcursul are patru categorii propuse – natura şi biodiversitatea planetei, deşeuri şi reciclarea deşeurilor, amintiri de mediu despre viitor și soluţii pentru o mai bună protecţie a mediului – și se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 14 ani și sunt cetăţeni cu drepturi depline ai Uniunii Europene.
La trimiterea materialelor, se va transmite şi acordul în scris pentru drepturile de autor şi dreptul de publicare a materialelor, se arată în informarea ANPM. Materialele premiate la fiecare categorie vor fi utilizate la ilustrarea diferitelor publicaţii ale instituției.
Fotografiile pot fi trimise până la data de 20 mai 2015 pe adresa concursfotomediu2015@yahoo.com.

sursa: green-report.ro

Categorii: Concursuri verzi | 07.05.2015 No Comments »


Afisari: 1346

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design