Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Universitatea din Bucuresti lanseaza campania UB te ve(R)de!

Universitatea din București demarează pe data de 23 martie 2015 campania UB te ve(R)de pentru a promova un comportament prietenos cu mediul prin implicarea activă a studenților în activități de înverzire a campusului.

UB verde

Campania va consta în cinci evenimente de plantare a arborilor, care se vor desfășura în spațiile administrate de Universitatea din București:

23 martie: plantarea a 96 de arbori în complexul Panduri (Str. Panduri, nr. 90-92)
25 martie: plantarea a 40 de arbori la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 36-46)
31 martie: plantarea a 91 de arbori în Complexul Măgurele (Str. Atomiștilor, nr. 405, Măgurele, Ilfov)
3 aprilie: plantarea a 244 de arbori în complexul Panduri (Str. Panduri, nr. 90-92)
8 aprilie: plantarea a 159 de arbori în complexul Grozăvești (Splaiul Independenţei, nr. 204).

Cei 630 de arbori vor fi plantați cu ajutorul a 200 de studenți ai Universității din București, care vor înverzi campusurile în cele două săptămâni de campanie.
Statusul campaniei va putea fi consultat în timp real pe paginile de Facebook și Twitter ale Universității din București începând cu data de 20 martie. După prima acțiune de plantare va fi lansat un concurs prin care studenții vor putea propune mesaje care vor promova un comportament verde în rândul tinerilor. Cele mai ingenioase mesaje vor fi premiate.

Universitatea din București își propune să deruleaze programe de responsabilitate socială cu scopul de a promova adoptarea unui comportament verde. Campania face parte din proiectele Green Office al Universității din București care inițiază și coordonează proiecte de sustenabilitate ecologică, socială și economică în cadrul Universității și promovează conceptul de sustenabilitate ca pe un subiect de dezbatere activ și un scop practic în cadrul comunității academice UB. Acest tip de birou este primul din România înființat în cadrul unei universități.
Campania este implementată cu sprijinul Primăriei Municipiului București în cadrul programului Capitala crește verde, care are ca scop plantarea de arbori și arbuști în București.

Inscrie-te acum in campania UB te ve(r)de!

Categorii: Vreau sa ma implic | 20.03.2015 No Comments »


Afisari: 889

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design