Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

WWF-Romania lanseaza Magazinul de Pwwfosenii, o propunere filantropica pentru cadoul de Craciun

WWF-România lansează primul magazin online de jucării de pluș ale cărui vânzări contribuie integral la proiectele organizației de mediu: pwwfosenii.ro. Toți banii obținuti din produsele cumpărate reprezintă donații pentru WWF, care derulează programe de conservare a habitatelor speciilor pe care jucăriile le reprezintă: urși bruni, râși, tigri.

Vizual jucarii-Magazinul de pwwfosenii

Magazinul de Pwwfoșenii este o alternativă inedită, filantropică, la ofertele comerciale din în perioada Sărbătorilor și o soluție rapidă pentru a contracara goana după cadouri specifică sezonului. În Magazinul de Pwwfosenii și-au făcut loc 800 de produse personalizate, jucării de pluș WWF de calitate.

Fiecare Pwwfoșenie e unică. Găsește-o pe cea care ți se potrivește!

Numele și descrierile Pwwfoșeniilor pot părea amuzante la prima vedere, însă în spatele fiecărei jucarii se află povestea reală a unui animal sălbatic pe care WWF îl protejează, fie că vorbim de ursul brun, de râs sau de tigru. Pentru a susține inițiativele organizației, atât la nivel național, cât și internațional, cei interesați se pot implica foarte ușor, prin simpla achiziție online a unei jucării de pluș. Pe lânga ușurința cu care se poate face o donație către proiectele organizației, Magazinul de Pwwfoșenii vine în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care, în perioada Sărbătorilor de iarnă, caută un cadou special. Acesta va fi livrat în maximum 2 zile direct la adresa celui căruia îi este destinat cadoul.

Magor Csibi, Director WWF-România, consideră că Donațiile individuale de la susținătorii WWF sunt cruciale pentru sustenabilitatea și dezvoltarea pe termen lung a proiectelor organizației. Experiența ultimilor ani ne-a demonstrat că avem foarte mulți oameni alături de noi, care ne sprijină ori de câte ori este nevoie pentru a proteja natura sălbatică din România.

Categorii: Vreau sa ma implic | 12.12.2014 No Comments »


Afisari: 991

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design