Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Cum poti recicla doze de aluminiu in material pentru acoperisuri

Dozele de aluminiu pot deveni materie primă pentru acoperişuri sau pereţi de protecţie în cazul unor construcţii de mici dimensiuni, cum ar fi o cuşcă sau un depozit, spre exemplu, ori coteţul găinilor, rigole sau chiar un mic atelier ori o magazie pentru unelte etc.

reciclare doze aluminiu- acoperisMetoda este destul de simplă: capetele dozei sunt tăiate, apoi doza se taie în două, pentru a se obţine o bucată plată, rectangulară. Bucata astfel obţinută se pune într-o matriţă şi se presează.

Autorul instrucţiunilor oferă indicaţii exacte despre cum să construim matriţa în cauză, dar şi despre cum să gândim un acoperiş din acest material obţinut din doze de aluminiu. Uneltele necesare operaţiunii nu sunt greu de găsit: un capsator, fierăstrău circular, foarfece, o daltă şi un ciocan. Pentru că siguranţa trebuie să fie pe primul plan, adăugaţi şi mănuşile de protecţie, care sunt obligatorii, ca să nu vă tăiaţi în bucăţile de aluminiu. Instrucţiunile complete (cu foto şi video) se găsesc aici şi pot fi descărcate sau tipărite. Să aveţi spor la lucru! Şi chiar dacă nu vă apucaţi de lucru, poate găsiţi pe cineva interesat de proiect căruia să îi duceţi dozele de bere, în loc să le aruncaţi.

sursa: totb.ro

 

Categorii: Reciclare | 26.11.2014 No Comments »


Afisari: 1140

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design