Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Natura nu are nevoie de oameni. Oamenii au nevoie de natura (video)

natura vorbesteConservation International a lansat o campanie intitulata “Natura vorbeste” menita sa atraga atentia lumii asupra faptului ca nu putem dispune de mediul inconjurator dupa bunul plac, fara sa ne gandim la consecinte. Natura a fost aici inainte noastra si va fi aici si dup a ce noi vom disparea.

Natura vorbeşte“ propune o serie de filme scurte în care personajele principale sunt Mama Natură, Oceanul, Pădurea Tropicală, Solul, Apa şi Pădurea de Conifere. Ele spun lucrurilor pe nume, din perspectiva lor, cu ajutorul vocilor unor actori celebri, care s-au alăturat cauzei: Julia Roberts, Harrison Ford, Kevin Spacey, Edward Norton, Penelope Cruz, Robert Redford. În curând, lor li se vor alătura şi voci care vor întruchipa Reciful de Corali şi Floarea. Iată ce spune manifestul campaniei:

“Natura nu are nevoie de oameni. Oamenii au nevoie de natură
Oamenii sunt parte din natură. Natura nu depinde de oameni pentru a exista. Oamenii, pe de altă parte, sunt complet dependenţi de natură, ca să existe. Creşterea populaţiei planetei şi cum trăieşte această populaţie va decide viitorul naturii. Şi viitorul nostru. Natura va exista mai departe, indiferent de situaţie. Va evolua. Întrebarea este: cu sau fără noi?”

Iată unul din filmulete, in rolul principal Mama Natura (Julia Roberts)

Nature Is Speaking – Julia Roberts is Mother Nature

sursa: totb.ro

Categorii: Azi ma simt verde | 10.10.2014 No Comments »


Afisari: 2807

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design