Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Dopuri de plastic, colectate in scop caritabil

Aveti pe-acasa dopuri de plastic de la sticlele de suc sau apa minerala? Daca da, puteti sa le donati pentru a veni in ajutorul unei timisorence de 18 de ani, suferinda de hidrocefalie si tetrapareza, care are neaparata nevoie de un scaun rulant special, in valoare de 2.800 de euro.

reciclare dopuriCea de-a doua editie a campaniei „Dopuri pentru o cauza” a adunat pana acum doua milioane de capace de pet-uri, din cele aproximativ 22 de milioane de bucati care, date la reciclare, ar putea sa asigure fondurile necesare tinerei bolnave.

Ideea, simpla si de efect, mizand, la randul ei, pe un gest marunt care poate aduce schimbari mari, s-a nascut in toamna anului trecut, cand Octavian Sima a decis sa mobilizeze lumea prin intermediul unei retele de socializare, spre a veni in sprijinul unei prietene.
Din cele 250.000 de dopuri adunate, primele o suta au fost numarate impreuna cu amicii, inainte ca donatia sa fie socotita la kilogram, iar campania a dat roade.
La sfarsitul ei, Raluca Teodor, o tanara de 22 de ani cu tetrapareza spastica, a primit un scaun cu rotile, de care avea mare nevoie.

Noua editie „Dopuri pentru o cauza” se desfasoara, pana in 30 septembrie, la Iulius Mall, punctul de colectare fiind amplasat vizavi de Centrul Info.

Cu cat vor aduna aici mai multe capacele, cu atat mai repede vor putea timisorenii generosi sa aduca un strop de alinare fetei bolnave, beneficiara fotoliului rulant care constituie miza acestui act de caritate.

Sursa: renasterea.ro

Categorii: Reciclare | 10.09.2014 No Comments »


Afisari: 1375

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design