Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

“Spatii urbane in actiune” – un proiect ce raspunde problemelor urbane

Asociația Komunitas anunţă evenimentul de lansare a proiectului ”Spații urbane în acțiune”, care va avea loc joi, 5 iunie, începând cu orele 18 00, în spațiul tranzit.ro din strada Gazelei, nr.44.

spatii urbane in actiuneLansarea proiectului ”Spații urbane în acțiune” va avea loc în prezenţa membrilor Asociaţiei Komunitas dar şi a partenerilor săi, Asociația ArtWe, Asociatia tranzit.ro, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București şi a grupului de arhitecţi de la studioBasar care susţin în mod activ acest proiect.

Spații urbane în acțiune” – un proiect interdisciplinar aflat la intersecţia dintre urbanism, antropologie urbană, arhitectură şi educaţie, care sosește ca răspuns la anumite probleme urbane identificate de organizație în munca sa din ultimii 7 ani, prin cercetări sociale combinate cu proiecte sau experiemente de educație urbană și dezvoltare comunitară. Proiectul se derulează în perioada 1 mai 2014 – 30 octombrie 201 iar zonele de lucru în care se vor desfăşura activităţile sunt 3 cartiere din Bucureşti: Tei, Tineretului, Timpuri Noi.

Programul evenimentului de lansare cuprinde: O prezentare detaliată a proiectului, care include punerea în contexta celor 3 cartiere vizate, realizată de Asociaţia Komunitas şi studioBASAR; Introducerea partenerilor din proiect: Asociatia tranzit.ro, Asociatia Art We, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti; Discuţii libere şi activităţi de networking; Proiectia filmului ”At the ground level of the city” (34’, realizat de organizaţia Atelier d’architecture autogérée (aaa), 2005).
Vă invităm să ne cunoaşteţi, să aflaţi ce avem de gând să facem şi să punem împreuna bazele unei viitoare comunităţi de interes vizavi de tematicile interdisciplinare ale proiectului.

Intrarea este liberă, dar se va face pe bază de înscriere prealabilă, până la data de 3 iunie (marți), la următorul email: spatii.urbane@gmail.com

Mesajul de înscriere trebuie să conţină următoarele detalii: numele, asociaţia sau instituţia reprezentată (dacă este cazul) şi o propoziţie prin care să sugeraţi ce vă transmite unul dintre cele 3 cartiere vizate de acest proiect (Tei, Tineretului, Timpuri Noi).

 

Categorii: Vreau sa ma implic | 03.06.2014 No Comments »


Afisari: 1132

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design