Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Invata sa-ti promovezi ONG-ul intr-un mod creativ pentru strangerea de 2%

Participă la trainingul online ”Campanii 2% pentru ONG-uri – metode neconvenționale de comunicare” și învață să-ți promovezi organizația neguvernamentală într-un mod creativ pentru strângerea de 2%.

Trainingul online este organizat de TechSoup România și Agenția Creionetica pe 12 mai 2014, online începând cu orele 18:00.

afis campania 2

În cadrul trainingului vei învăța despre:

I. Comunicare neconvențională vs. comunicare tradițională

II. Etapele unei campanii

Care este cauza? Care este scopul donației? Ce alte campanii similare s-au făcut în ultimii ani? Cum se vor investi banii donați? Care este profilul donatorilor?
Cum alegem mesajul, mijloacele și canalele de comunicare?
De ce este importantă comunicarea post campanie?

III. Gândire alternativă

Mesaj: cum adresăm problema cât mai empatic și creativ?

Mijloace de comunicare: ce materiale vor susține mai bine mesajele?

Canale de comunicare: cum aș putea să-mi surprind publicul?

Acest webinar este gratuit pentru organizațiile membre în comunitatea TechSoup România. Dacă lucrezi sau voluntariezi într-o organizație, înscrie-ți și tu gratuit ONG-ul în cea mai mare comunitate de organizații interesate de tehnologie și participă la training. Iată ce trebuie să faci!

Dacă faci parte deja dintr-o organizație membră în comunitatea TechSoup, te poți înscrie la webinar aici sau accesează acest link – www.gotowebinar.com/techsoup

Misiunea TechSoup România este ca fiecare organizație neguvernamentală din România să aibă tehnologia necesară pentru a-și îndeplini misiunea la adevăratul potențial, prin resurse gratuite de învățare despre tehnologie pentru ONG-uri și acces la produse software. Din 2009, împreună cu partenerii noștri donatori am ajutat 900 de organizații neguvernamentale din România să facă economii de peste 1,8 milioane de dolari la accesarea de produse software.

 

Categorii: Vreau sa ma implic | 30.04.2014 No Comments »


Afisari: 1308

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design