Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

MOL Romania a colectat 5.000 litri de ulei alimentar uzat. Colecteaza si tu!

MOL România a colectat, de la lansarea programului ”Colectează uleiul alimentar uzat!”, în 2012, peste 5.000 de litri de ulei alimentar uzat de la populaţie.

MOL_Colectare_uleiCampania continuă şi MOL România vine în întâmpinarea tuturor celor care nu au încă o soluție pentru depozitarea uleiului și grăsimilor rămase în urma preparării bucatelor.

Persoanele care vor preda ulei uzat, în benzinăriile MOL, în perioada 5-25 aprilie, vor primi cadou recipiente de colectare speciale, din plastic reciclat, cu o capacitate de 2 litri.

“O singură picătură de ulei uzat poate polua 1.000 de litri de apă naturală” – Kinga Daradics, CEO & Country Chairman MOL România.

Uleiul alimentar este preluat din benzinăriile MOL România de către compania specializată Biofilter, urmând să fie reciclat.

Programul MOL România de colectare a uleiului alimentar uzat a debutat în luna august a anului 2012, inițial în 30 de benzinării, și a fost extins ulterior la în mai multe etape, până la 51 de benzinării din țară, în 15 orașe, ca urmare a cererii clienților.

Vezi pe adresele benzinăriilor care participă la program pe green-report.ro

Categorii: Reciclare, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 09.04.2014 No Comments »


Afisari: 1138

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design