Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

WI-FI, arma invizibila care distruge noile generatii!

Principala ameninţare pentru sănătatea noastră şi care, bineînţeles, e cea mai ascunsă de media? O afacere mai mult decât de miliarde, legată de sectoarele în plină creştere cum ar fi telefonia sau tehnologia wireless în general, monopolizează informaţia, împiedicând să se ştie la nivel de mase un înspăimântător adevăr: expunerea la radiaţii de microunde de mică frecvenţă (Wi-Fi) este cauza demonstrată de daune cerebrale ireversibile, cancer, malformaţii, avorturi spontane, alteraţii de creştere a oaselor. Iar populaţia cu cel mai ridicat risc e reprezentată de copii şi de femei.

radiatii wi-fiNu surprinde, deci, că acest fapt este cunoscut şi documentat în domeniul medical şi ştiinţific deja înainte ca tehnologia wi-fi să dea buzna în casele noastre, ajungând zi de zi la îndemâna copiilor. Efectele biologice nu doar periculoase, ci letale, ale acestei tehnologii au fost ţinute în secret pentru public pentru a conserva giganticele profituri ale companiilor şi pentru a hrăni buzunarele personajelor ca Bill Gates, Steve Jobs şi Carlo De Benedetti.

Profesorul John Goldsmith, consilier al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în Epidemiologie şi Ştiinţe ale Comunicării, a demonstrat că expunerea la radiaţii de microunde Wi-Fi a devenit prima cauză de avorturi spontane: în 47,7% dintre cazurile de expunere la aceste radiaţii, au avut loc avorturi spontane în prima săptămână de sarcină. Iar nivelul de radiaţie care afectează femeile luate în examinare pleacă de la 5 microwatt pe centimetru pătrat.

Datele puţin mai preocupante sunt că nivelul de absorbţie în cazul copiilor poate fi de zece ori mai mare decât în cazul adulţilor, pentru că ţesutul cerebral şi măduva oaselor unui copil au proprietăţi de conductibilitate electrică diferite de cele ale adulţilor din cauza conţinutului ridicat de apă.

Expunerea permanentă la microunde de joasă frecvenţă poate induce “stres” cronic oxidativ şi nitrosativ şi poate dăuna mitocondriilor celulare (mitocondriopatia). Acest “stres” poate cauza daune ireversibile asupra ADN-ul mitocondrial (acesta e de 10 ori mai sensibil la stres oxidativ şi nitrosativ decât ADN-ul nuclear).
ADN-ul mitocondrial nu este reparabil din cauza conţinutului scăzut de proteine histonice, deci eventuale daune (genetice sau de alt tip) se pot transmite la toate generaţiile succesive prin linia maternă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evidenţiat aceste riscuri într-un document de 350 de pagini cunoscute ca şi “International Symposium Research Agreement No. 05-609-04″ (“Efecte biologice şi daune asupra sănătăţii provocate de radiaţii de microunde – Efecte biologice, sănătatea şi mortalitatea în exces de radiaţii artificiale de microunde date de frecvenţe radio”).
Secţiunea 28 tratează în mod specific problemele legate de funcţia reproductivă. Acest document a fost clasat drept “Top Secret” şi conţinutul său ascuns de OMS şi de ICNIRP (International Commission on non-Ionizing Radiation Protection).

În legătură cu acest subiect şi cu previziunile multor oameni de ştiinţă, dacă va continua în acest ritm difuzarea necontrolată a sistemelor Wi-Fi, până în anul 2020, cancerul şi mutaţiile genetice vor fi răspândite în toată lumea la nivel pandemic. Multe ţări adoptă deja soluţii, lansând legi care limitează pentru copii folosirea celularelor şi eliminând din clase dispozitivele wireless.
Comitetul Naţional Rus pentru Protectia de Radiaţiile Non-Ionizante, într-un document propriu de cercetare intitulat “Efectele asupra sănătăţii copiilor şi adolescenţilor” a evidenţiat în copiii expuşi la acest tip de radiaţii următoarele:
1) creşterea cu 85% a bolilor Sistemului Nervos Central
2) creşterea cu 36% a epilepsiei
3) creşterea cu 11% a retardului mintal
4) creşterea cu 82% a bolilor imunitare şi riscuri pentru făt

În 2002, 36.000 de medici şi oameni de ştiinţă din toată lumea au semnat “Apelul Freiburg“. După zece ani, Apelul a fost relansat şi pune în gardă lumea întreagă în mod special împotriva utilizării Wi-Fi şi radiaţiei asupra copiilor, adolescenţilor şi femeilor însărcinate.
Apelul Freiburg este un apel al medicilor internaţionali care din păcate în România a fost întâmpinat de un public exagerat de restrâns.

Ce rămâne de făcut? Cum să ne protejăm de radiaţiile de microunde de mică frecvenţă (Wi-Fi)?

Sursa: Financiarul.ro

 

Categorii: Factori poluanti | 19.02.2014 No Comments »


Afisari: 1414

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design