Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Curatenie generala, sambata, in parcul Lacul Morii din Bucuresti. Da si tu o mana de ajutor

Asociația Salvați Dunărea și Delta vă invită sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu ora 11.00, la igienizarea parcului Lacul Morii, din cartierul Crângași, București.
Evenimentul face parte din proiectul Omul REînverzește locul și presupune colectarea resturilor menajere și ale pet-urilor abandonate pe marginea lacului, atât de frecventat de locuitori, dar uitat de autorități.

lacul morii

Inițiativa proiectului îi aparține unui elev în clasa a VI-a, Alexandru State. Dorința sa de a curăța parcul Lacul Morii și de a reda cetățenilor locul preferat unde se pot plimba, alerga, relaxa sau doar bucura de soare, a impresionat și a primit peste 1000 de like-uri, devenind astfel câștigător. Alexandru și-a invitat toți colegii, prietenii și vecinii pentru a-l ajuta la îndeplinirea scopului său.

Lacul Morii este un lac de acumulare de pe râul Dâmbovița, fiind cel mai mare lac din București, cu o suprafață de 246 ha. Perimetrul lacului măsoară peste 7 km lungime, o suprafață generoasă care oferă locuitorilor din București un spațiu de recreere și odihnă.

Voluntarii sunt aşteptaţi la intrarea în Parcul Crângași să dea o mână de ajutor la igienizarea Lacului Morii.

sursa: B365.ro

 

Categorii: Azi ma simt verde, Vreau sa ma implic | 22.11.2013 No Comments »


Afisari: 1491

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design