Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

De Craciun, protejeaza padurile!

bradutBradutul in ghiveci poate fi un cadou unic, cu o semnificatie sociala si de protectie a mediului, cat si o fapta buna facuta alaturi de prieteni sau familie. Plantarea lui poate fi un alt moment placut, de care sa ne bucuram in grupul de prieteni sau in familie.

“Anul trecut ne incurajam voluntarii si apropiatii sa cumpere brazi in ghiveci si astfel sa contribuie la protejarea padurilor de conifere. Anul acesta am trecut la fapte si le oferim o solutie romaneasca si responsabila, iar cu o parte din fonduri ne continuam actiunile de impadurire incepute acum 3 ani”, a declarat Liana Buzea, fondatorul Magazinului de copaci si al initiativei “Plantam fapte bune in Romania”.

Bradutii provin din pepiniera publica Beizadele, situata in apropierea Ploiestiului, au fost aclimatizati la campie si sunt destinati locuitorilor din municipiul Bucuresti si din zonele limitrofe, care doresc sa faca un gest responsabil social, dar si fata de mediul inconjurator, cu ocazia Craciunului.

sursa: green-report.ro

Categorii: Azi ma simt verde, Ghid practic | 21.11.2013 No Comments »


Afisari: 921

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design