Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

S-a lansat prima zona de picnic 100% eco din Romania

Eco-Rom Ambalaje împreună cu Primăria Municipiului Tulcea au lansat, în Tulcea, spațiul ecologic de picnic „Pallet Picnic Park”, prima zonă 100% eco de acest tip din țară.

Pallet-Picnic-Park

Locul de picnic are o suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi și este situat pe malul lacului Ciuperca din oraş, în apropierea bazinului de înot. Acesta este realizat în totalitate din module de paleţi din lemn, beneficiază de un sistem de colectare separată a deșeurilor şi va putea fi folosit inclusiv pentru orele de educaţie ecologică ale elevilor din județ, fiind totodată în conformitate cu Legea Picnicului nr. 54/2012.

Spațiul ecologic pentru picnic, în valoare de 15.000 de euro, a fost oferit Municipiului Tulcea ca urmare a câștigării titlului de “Orașul Reciclării”, în competiția cu același nume organizată de Eco-Rom Ambalaje în perioada 1 septembrie 2012-28 februarie 2013. La competiție au participat 20 de municipiii din întreaga țară, care s-au întrecut în performanța serviciilor locale de colectare separată a deșeurilor de ambalaje.

,,Suntem bucuroşi că suntem beneficiarii unui loc de picnic 100% ecologic, obţinut printr-o colaborare reuşită între administraţie, serviciile publice şi cetăţeni. Apreciem de asemenea ideea Eco-Rom Ambalaje de a stimula primăriile şi populaţia în colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje, prin lansarea acestui gen de competiţii, cu rol atât educativ, cât şi materializat în premii.” a declarat Dl. Constantin Hogea, Primarul Municipiului Tulcea.

sursa: greenly.ro

Categorii: Azi ma simt verde, Constructii, Stiri Romania | 25.09.2013 No Comments »


Afisari: 1111

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design