Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Bucurestenii au depus 12 tone de deseuri la Ecobanca

Proiectul Ecobanca a ajuns la finalul primei editii. In cele patru luni de functionare, locuitori Capitalei au predate spre recilare peste 12 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseuri de baterii si acumulatori (DBA).

ecobancaLa inceputul lunii octombrie va avea loc ceremonia de premiere a castigatorilor editiei 2013 a campaniei Ecobanca – Banca ta de reciclare, care va continua si anul urmator. Castigatorii vor fi anuntati telefonic sau prin e-mail asupra modalitatilor prin care pot intra in posesia premiului.

Ecobanca – Banca ta de reciclare, prima retea de puncte mobile de colectare a DEEE si DBA, a fost lansata la inceputul lunii iunie de Asociatia Environ in parteneriat cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Primaria Municipiului Bucuresti.

Noutatea absoluta a proiectului o reprezinta aplicatia QR Codes care asigura trasabilitatea deseurilor de la predare pana la momentul reciclarii.

Sursa: green-report.ro

Categorii: Azi ma simt verde, Reciclare, Stiri Romania | 19.09.2013 No Comments »


Afisari: 924

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design