Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Spune o poveste ecologica in doua minute

Asociatia Mare Nostrum a deschis inscrierile pentru un concurs video care se defasoara concomitent in 14 tari europene, competitia destinata tinerilor intre 12 si 18 ani avand ca tema problemele legate de deseurile marine.

footer-b

Concursul este parte a proiectului european MARLISCO, iar e plan local este organizat de Mare Nostrum, care invita tinerii din Romania sa inscrie in perioada 9 septembrie 2013 – 14 februarie 2014 un scurtmetraj cu “nunate“ ecologice.

Astfel, participantii sunt invitati sa dezvolte si sa produca un scurt film de maxim 2 minute, in care isi exprima parerile lor despre problema deseurilor marine.

“Invata despre problemele legate de deseurile marine (de pe plaja si din mare) din tara ta si filmeaza povestea ta intr-un scurt film, creativ si inspirat. Spune-ne de ce ar trebui sa ne pese, cum poate fi solutionat si ce ai facut tu in scoala sau comunitatea ta legat de aceasta problema. Daca filmuletul tau va fi printre castigatori, ne vom asigura ca parerile tale vor fi auzite tare si clar, impreuna cu cele ale altor tineri din Europa”, spun reprezentantii proiectului.

Grupul tinta al concurentilor este reprezentat de tinerii intre 12 si 18 ani.

Pe langa un premiu important pregatit de ONG-ul constantean, scurt metrajul castigator va intra intr-un film final, care va compila “vocile tinerilor europeni despre problema deseurilor marine”, ce va fi premiat in mai 2014 la un eveniment european de nivel inalt. De asemenea, cele mai interesante filmulete vor fi diseminate activ in media nationala si europeana.

sursa: Green-report.ro

Categorii: Concursuri verzi | 10.09.2013 No Comments »


Afisari: 1364

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design