Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

“Let’s Do It, Romania!”: Ziua Curateniei Nationale, programata pe 28 septembrie

‘Let’s Do It, Romania!’, cel mai mare proiect de implicare socială din România, se va concretiza în acest an, în data de 28 septembrie, beneficiind de sprijnul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice /MMSC/, au anunţat, joi, iniţatorii acţiunii de curăţenie naţională.

let-s-do-it-romaniaPractic, la sfârşitul lunii septembrie, voluntarii implicaţi în campanie vor colecta, într-o singură zi, deşeuri menajere din arealele naturale (păduri, câmpii, gunoaie de pe malurile pârâurilor şi de pe marginea drumurilor etc.), dar şi din afara oraşelor.

Potrivit iniţiatorilor Zilei Naţionale de Curăţenie, ţinta ‘Let’s Do It, Romania!’ în 2013 este creşterea procentajului de reciclare al deşeurilor colectate la 40% din numărul de saci colectaţi, de la 30% în 2012, 26% în 2011 şi 17% în 2010.

‘Let’s Do It, Romania!’ reprezintă mişcarea socială ce a reuşit pe parcursul celor trei ani să ofere oamenilor posibilitatea de a se implica activi in rezolvarea problemelor comunităţii.

În acest an şi în aceeaşi lună cu România, vor face curăţenie generală Olanda, Franţa şi Rusia. De asemenea, la nivelul întregului an, peste 96 de ţări vor organiza o zi de curăţenie naţională, prin intermediul mişcării internaţionale ‘Let’s Do It, World!’, cea mai mare acţiune socială organizată vreodată în lume şi care a reuşit să mobilizeze peste 7 milioane de voluntari.

Sursa: Financiarul.ro

Categorii: Azi ma simt verde, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 23.08.2013 No Comments »


Afisari: 2390

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design