Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Top 5 celebritati ECO

Gratie renumelui si influentei, celebritati din lumea celei de-a saptea arte sau a muzicii profita de statutul lor pentru a sustine cauza protectiei mediului inconjurator si a animalelor.

In topul realizat de ecoloquest.net, pe locul I se afla Leonardo DiCaprio

leonardo dicaprioLeonardo DiCaprio, recunoscut pentru magnificele sale prestatii din Gatsby, Django sau Inception, este la fel de celebru pentru sustinerea cauzei ecologiste pentru care a donat, pana in prezent, 38 de milioane de dolari. Actorul conduce o masina hibrid, este vegetarian, iar casa in care locuieste este acoperita cu panouri solare.

James Cameron, cunoscut mai ales pentru fabula sa ecologica, Avatar, este, la randul, sau un fervent aparator al naturii. Este vegetarian si s-a angajat in protejarea tribului amazonian Xingu, amenintat de construirea barajului de la Belo Monte.Cameron realizeaza, in continuare, pelicule prin care-si doreste sa atraga atentia asupra influentei nefaste pe care omenirea o are asupra Terrei.

Gwyneth_PaltrowGwyneth Paltrow cumpara doar produse bio, netestate pe animale, si este vegetariana de 20 de ani. Vedeta de la Hollywood este pasionata de bucataria macrobiotica, bazata pe cereale integrale si legume, si are un blog culinar pe care publica tot felul de retete care au la baza doar ingrediente locale.

Robert Redford, actorul mitic din Out of Africa, este unul dintre primii artisti care au militat pentru ecologie. Dupa ce, in anii ’60, a cumparat un teren in Utah, SUA, a organizat un festival de film, intitulat Sundance, in care a promovat ecologia.Mai tarziu, a lansat un canal de televiziune, Sundance Channel, dedicat protejarii mediului.

Cantaretul de succes, Moby, este cunoscut ca un luptator dedicat cauzei animalelor. El face parte din fundatia de protectie a animalelor PETA si este vegetarian convins. Autor al celebrei carti Gristle, care denunta atrocitatile la care sunt supuse animalele inainte de a ajunge in farfurie, Moby sustine ca incalzirea globala este intensificata inclusiv de cresterea intensiva a animalelor. De curand, Moby a deschis un salon de ceai bio, la New York, denumit Teany.

Sursa: Green-report.ro

Categorii: Stiri Externe, Vreau sa ma implic | 11.07.2013 No Comments »


Afisari: 1461

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design