Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Angajatii Enel pot aduce la birou becurile arse pentru a fi colectate si reciclate

Enel a semnat un parteneriat cu Asociatia Recolamp prin care angajatii companiei au posibilitatea sa devina mai responsabili fata de mediu atat la locul de munca, cat si acasa. In cadrul parteneriatului, angajatii Enel Romania din sediile mari din Bucuresti, Arad, Constanta si Timisoara pot aduce la birou deseurile din surse de lumina de la ei de acasa.

Enel_parteneriat_Recolamp_2013-300x223De aici, Recolamp le colecteaza si asigura fluxul necesar ca acestea sa fie reciclate. Practic, prin acest proiect comun, cei doi parteneri isi propun sa ii responsabilizeze pe angajatii Enel, obiectivul mai mare fiind de a propaga o unda de schimbare a mentalitatii in privinta reciclarii surselor uzate de lumina.

Un alt obiectiv al parteneriatului este si popularizarea utilizarii de surse de lumina cu un consum eficient de energie. In acest sens, ENEL a mai colaborat cu Recolamp si pe alte proiecte, cum ar fi actiunile de eficientizare a consumului derulate in localitatile Valea Ciorii, in 2012, si in Tortoman, judetul Constanta, la finalul lunii mai 2013.

Sursa: csrmedia.ro

Categorii: Reciclare, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 10.07.2013 No Comments »


Afisari: 1425

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design