Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

“Ber2M”, cel mai lung ultra-maraton montan din Romania

Adrian Ber va alerga continuu 123 de kilometri, pe crestele a 2 munti, Fagaras si Piatra Craiului, in decursul a 25 de ore, incepand cu dimineata zilei de 3 august 2013.

Evenimentul se numeste sugestiv “Ber2M” si va fi cel mai lung ultra-maraton din Romania. Scopul principal al ultra-maratonului este de a atrage atentia asupra importantei programelor de impadurire si de a strange fonduri pentru campania Padurea Copiilor, a asociatiei ViitorPlus.

BER2M (Medium)

Adrian Ber este un alergator amator, dar cu o experienta de peste 3 ani  in alergarile montane de anduranta, ce a reusit deja sa castige mai multe competitii de profil. El a inceput sa sustina cauza Padurea Copiilor cu ocazia unui eveniment similar, Transmaraton 2012, unde Adi a si castigat locul I in proba de ultra-maraton (70km). De atunci si-a dorit sa imbine pasiunea lui pentru alergarea montana cu strangerea de fonduri pentru Padurea Copiilor, astfel luand  nastere ideea evenimentului “Ber2M”.

In dimineata zilei de 3 august, Ber Adrian va incepe alergarea celor 123 km, pe crestele a 2 munti – Fagaras si Piatra Craiului. Punctul de plecare va fi Manastirea Turnu Rosu, iar punctul de sosire Fantana lui Botorog. Diferenta pozitiva de nivel a traseului este de +7.500 de metri (suma inaltimii tuturor pantelor), iar altitudinea maxima la care va ajunge este 2.500 de metri.

Obiectivele principale ale evenimentului “Ber2M” sunt  de a informa si sensibiliza oamenii cu privire la importanta impaduririlor si de a strange 8.000 de euro pentru Padurea Copiilor, astfel incat un hectar de padure sa fie plantat si ingrijit.

Categorii: Azi ma simt verde, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 03.07.2013 No Comments »


Afisari: 1198

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design