Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Peste 18 mii de bicicletele inchiriate “I’Velo” in Bucuresti

Dupa o luna de la lansarea proiectului “I’Velo”, in Bucuresti, editia 2013, s-au inregistrat 18.551 inchirieri pentru centrele din Aviatorilor Metrou si Arcul de Triumf.

biciclete-i`veloIn luna mai, in mai putin de 2 saptamani de la deschidere, centrul I’Velo Aviatorilor Metrou a reusit sa atraga aproape 11.000 de inchirieri, iar centrul Arcul de Triumf, desi este deschis de putina vreme, are deja 1.286 de inchirieri.

Proiectul isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut, dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.

In 2013, Raiffeisen si Green Revolution pun la dispozitia utilizatorilor din Capitala si 5 orase importante din tara 900 de biciclete si un sistem foarte simplu de inchiriere, pe baza de buletin.

In cei trei ani de functionare, programul “I’Velo” a reusit sa scoata aproximativ 700.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.200 de tone.

Sursa: Green-report.ro

Categorii: Azi ma simt verde, Stiri Romania | 19.06.2013 No Comments »


Afisari: 1015

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design