Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

740 de persoane au alergat pentru Padurea Copiilor

Sâmbătă, 8 iunie 2013, în Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Crosului Pădurii powered by Dolce Sport, evenimentul sportiv de strângere de fonduri pentru campania Pădurea Copiilor  a Asociaţiei ViitorPlus.

crosul paduriiÎn ciuda vremii ploioase, peste 740 de persoane au alergat cu scopul de a strânge fonduri pentru Pădurea Copiilor, o campanie a programului ”Adoptă un copac!” prin care se doreşte plantarea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România. În urma evenimentului s-au strâns fonduri pentru plantarea și îngrijirea a 12.000 de puieți, a căror plantare va începe în această toamnă în comuna Poroschia, din județul Teleorman. Pădurea va fi îngrijită timp de 5 ani, de-a lungul cărora vor fi realizate prașile și completări, până va ajunge la stadiul de masiv și nu va mai fi nevoie de intervenție din exterior pentru a se dezvolta.

250 copii și 490 alergători amatori si  profesionişti au participat la cele 3 curse clasice: Mini-maratonul de 10 km, Cursa de 3 km şi Cursa Copiilor (500m sau 1km).

Printre participanții la eveniment s-au numărat și: expertul Dolce Sport Iulian Miu, Alina Petrescu (dublu campioana națională la Maraton), DJ Wanda și Vladimir Drăghia.

 “Sunt onorat că am participat alături de sute de oameni care au arătat că le pasă, nu doar de acest prezent, dar și de generațiile viitoare. Sunt, de asemenea, onorat că am reprezentat Dolce Sport în acest eveniment și că am transmis mesajul că suntem un partener de încredere pentru cei care cred în sport ca manifest pentru o viață mai bună”, a declarat fostul internațional Iulian Miu, acum expert Dolce Sport.

Categorii: Concursuri verzi, Stiri Romania | 10.06.2013 No Comments »


Afisari: 1341

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design