Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Un ceas cumparat, un copac plantat!

Realizate din lemn 100% natural, ceasurile eco sunt o noutate pe piata.

Nu numai faptul ca sunt facute din lemn prezinta o noutate, ci intregul concept in jurul caruia se ralizeaza vanzarea acestor ceasuri: pentru fiecare ceas vandut, WeWood planteaza un copac.

Simte diferenta pe care o aduce natura!

unceas-uncopac

Complet lipsite de materiale artificiale sau toxice, ceasurile WeWood sunt la moda, si la fel de usor de purtat la incheietura mainii, indiferent de activitatea pe care o desfasori.

Ceasul WeWood respira acelasi aer pe care noi il respiram, respecta pielea noastra si respecta natura, prin sprijinirea sustenabilitatii.

Desi WeWood a devenit cunoscut ca unul dintre cele mai bune ceasuri de barbati, cu timpul a devenit mult mai mult decat un ceas de barbati. Femeile se bucura in aceeasi masura de ceasul supradimensionat, care le poate aduce in viata orasului, o mica bucata de padure.

Sursa: Fetelestiu.ro


Categorii: Azi ma simt verde, Fashion, Shopping, Vreau sa ma implic | 11.04.2013 1 Comment »


Afisari: 1799

One Response to “Un ceas cumparat, un copac plantat!”

  1. vlad Says:
    January 1st, 2016 la 12:24 pm

    Preturi intre 90-170USD,,,oare si mecanismul din interior e din lemn? La astfel de produse se pune intrebarea: Oare nu se consuma mai multa energie cu prelucrarea si tratarea lemnului decat in cazul unui ceas de fier? In fond si fierul e reciclabil,nu?

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design