Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Bio Green Life – Targ de produse si servicii bio

Bio Green Life – cel mai complex targ de produse si servicii BIO – 25-28 aprilie  2013.

Bio Green Life este un concept nou pe piata sud-est europeana, este un eveniment dedicat vietii sanatoase si naturale care are in cadrul acestuia un targ de produse si servicii bio naturale dedicat unui stil de viata sanatos identificat prin spirit si trup.heder-biogreenlife-2013-simplu

O viata sanatoasa necesita o alimentatie cat mai naturala in stransa legatura cu un spirit echilibrat.

Bio Green Life descopera imbinarea unica de shopping, servicii si expozitie cu vanzare pentru cele mai rafinate gusturi. In cadrul targului, numerosi producatori,importatori si furnizori de servicii din domeniul bio-natural vor avea ocazia sa interactioneze cu distribuitori si consumatoridin zona business, autoritati si publicul larg interesat de produsele si serviciile necesare unui stil de viata sanatos si natural.

In cadrul targului vor avea loc workshop-uri, testari de produse, demonstratii, Expozantii va vor intampina cu tombole, promotii, concursuri si demonstratii.

In premiera in cadrul unui astfel de eveniment va fi creata si o zona special dedicata familiei Bio Green Family Life, unde copii vor fi implicati in activitati educative si parintii se vor putea informa. In cadrul zonei va fi gazduita expozitia de desene realizate de copii, din toata tara, cu tema “O viata sanatoasa si activa”.

In ziua de vineri, 29 martie, incepand cu orele 12:00, Bio Green Life gazduieste Conferinta Best Life, conferinta adresata profesionistiilor din domeniu, la care vor lua cuvantul importanti oameni din domeniile bio si fitness.

Update: datorita unor situatii neprevazute, targul a fost amanat pentru perioada 25-28 aprilie intr-o locatie diferitaCategorii: Alimentatie, Azi ma simt verde, Shopping, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 27.03.2013 No Comments »


Afisari: 1596

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design