Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

ONMotion – o comunitate pentru o viata activa… pe bicicleta

ONMotion.ro este o campanie nationala prin care comunitatea biciclistilor si nu numai este incurajata sa foloseasca bicicleta cat mai mult (pe aleile din parc, pe sosea, pe poteci de munte, in competitii, ca mijloc de transport in oras si, de ce nu, pe bicicleta stationara).

onmotion-logoCampania este gandita ca un joc ce se va desfasura  in  perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2013. Participantii isi vor introduce kilometrii parcursi pe bicicleta, asemeni unui jurnal. In mod automat platforma va genera rezultatele generate de biciclist: caloriile arse, economiile de combustibil si kilogramele de CO2 a caror emisie in atmosfera a fost evitata prin folosirea unui mijloc de transport nepoluant.

ONMotion  se adreseaza companiilor, institutiilor sau organizatiilor care vor sa-si motiveze angajatii sa aiba un stil de viata activ, benefic sanatatii, dar si naturii. Angajatii, participanti la aceasta campanie, primesc la inscriere un pachet format dintr-un ciclocomputer si tricoul oficial, la care se vor adauga reduceri in magazinele partenere, precum si premii la sfarsitul campaniei. Cei care vor parcurge minim 200 km vor participa automat la o tombola.

Nevoia unui astfel de proiect este demonstrata de numarul mare de persoane ce sufera de afectiuni asociate cucarpat-bike-aventur-bike-in-doi sedentarismul precum supraponderalitatea sau afectiunile cardiace, care in timp vor genera un real pericol de suprasolicitare a sistemului sanitar. Initiativa se modeleaza excelent pe cateva directive ale Comisiei si Parlamentului European in domeniul sanatatii si dezvoltarii infrastructurii de biciclete.” spune Ionut Maftei, unul dintre coordonatorii proiectului.

Inscrierea in joc se poate face pe toata perioada de derulare a campaniei.  Pentru cei care isi doresc sa-si atraga compania in acest program, pe website-ul campaniei exista formularul de inregistrare prin care isi pot manifesta interesul. Daca vrei sa cresti sansele ca angajatorul tau sa spuna da, incurajeaza-ti si colegii sa completeze acest formular, iar organizatorii vor contacta compania pentru atragerea ei in program.Categorii: Azi ma simt verde, Concursuri verzi, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 18.03.2013 No Comments »


Afisari: 1643

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design