Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Fiecare dintre noi are puterea de a schimba lumea in care traim

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

La îndemnul WWF, organizația care a inițiat mișcarea Earth Hour în anul 2007, 6950 de oraşe din peste 152 de țări au stins lumina de Earth Hour în 2012, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viațaearth-hour-2013noastră de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

În 2011, Earth Hour a intrat într-o nouă etapă: Mai mult decat o oră pentru planetă (Beyond the Hour), în care oamenii de pretutindeni au fost îndemnați nu numai să stingă lumina, ci să se angajeze în acţiuni de mediu în fiecare zi.

În 2013, îi provocăm din nou pe susținătorii Earth Hour sa facă MAI MULT îi îndemnăm să-și ia angajamentul de a-și schimba stilul de viață, pentru a-și reduce impactul negativ asupra planetei.

Earth Hour  a luat nastere la inițiativa WWF- Australia, pe 31 martie 2007, peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice.

Bazat pe îndemnul de a stinge lumina pentru o oră, Earth Hour a devenit în timp foarte scurt un eveniment global anual, marcat în ultima zi de sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20:30-21:30.

Ajuta si tu la promovarea mesajului Earth Hour


Sursa: Ora-pamantului.ro


Categorii: Alimentatie, Azi ma simt verde, Fashion, Ghid practic, Shopping, Stiri Externe, Vreau sa ma implic | 14.03.2013 No Comments »


Afisari: 1597

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design