Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Concursul National Eco Fun – in favoarea biodiversitatii

In acest an, din 4 februarie pana pe 5 aprilie, copiii si tinerii vor cauta eco idei originale in favoarea biodiversitatii si le vor testa in Concursul National Eco Fun. Ecologistii juniori vor convinge ca o lume vie variata este mai mult decat o alternativa la actiunile umane fara varianta pentru mediul inconjurator.

Biodiversitatea genereaza energie, culoare, ritm, evolutie. Poate fi un vast obiect de studiu si o lectieeco-fun-2013obligatorie pentru a nu repeta experiente nefericite. Copii si tineri bine informati vor avea suficienta energie pentru a da culoare mesajelor eco-logiste, in ritmul unei competitii nationale -Concursul National Eco Fun, editia a Vl-a -intreĀ 4 februarie si 5 aprilie 2013.

Cunostintele despre mediul inconjurator asociate cu talentul in exprimarea artistica, cu spiritul de observatie si cu argumente pe masura lupta pentru a aduce o evolutie in comportamentul oamenilor fata de mediu. Parintii si indrumatorii au din nou ocazia sa ii incurajeze pe tineri in cautarea celor mai ingenioase idei, de aceasta data, pentru protejarea biodiversitatii. Concursul porneste competitia de la Eco-ldeea -Salveaza Biodiversitatea, o tema de reflectie avand mai multe mijloace de exprimare prin sectiunile deja consacrate: pictura, fotografie, grafica computerizata, jurnalism.

Regulamentul si formularul de inscriere pentru concurs pot fi accesate de pe site-ul www.cutezatorii.ro, sectiunea Concurs. Castigatorii vor fi premiati la finalul lunii mai 2013, in cadrul actiunii Eco Forum, la Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Sursa: EcoMagazin.ro


Categorii: Concursuri verzi, Stiri Romania, Vreau sa ma implic | 11.02.2013 No Comments »


Afisari: 2117

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design