Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Viitorul suna high-tech la Timisoara. Cel mai performant panou solar de pe Terra este la dispozitia timisorenilor

Timisorenii isi pot achizitiona cel mai performant panou solar din lume. Cu o investitie de la 1.500 euro, oricine se poate incalzi de la soare. Expozitia “Energia viitorului” ofera cele mai ecologice si economice solutii de incalzire.

4

Produc incalzirea apei si inclusiv a climei. Panourile solare de cea mai inalta tehnologie au adus la Timisoara „Energia viitorului”. Acestea, spun specialistii, produc dublul energiei totale, fata de orice sistem.

Ele pot fi achizitionate la un pret care incepe de la 1.500 de euro si poate depasi 50.000 de euro. „Investitia este una pe viata. Atat timp cat este soare, incalzirea se face practic, gratuit. Instaliatia este disponibila oricui, cu conditia sa stea la casa”, a explicat Ovidiu Carstea reprezentant comercial.

O alta varianta de incalzire disponibila pentru timisoreni sunt pompele de caldura, care preiau din atmosfera, sol sau apa pana la 75 la suta din energia necesara incalzirii unei locuinte. Astfel, cu puterea de 1 kW de curent electric consumat, timisorenii pot produce intre 3 si 6 kW energie pentru incalzirea locuintei.

Sursa: Adevarul


Categorii: Stiri Romania | 10.06.2011 No Comments »


Afisari: 2529

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design