Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Marea Neagra, salvata cu bani de la UE

marea-neagraMinistrii de Mediu din 12 tari riverane Marii Negre au decis ieri sa realizeze impreuna proiecte finantate din bani europeni prin care biodiversitatea din aceasta zona sa fie protejata. Hotararea a fost luata in cadrul grupului de lucru pentru protectia mediului din statele membre ale Organizatiei de Cooperare Economica a Marii Negre (O.C.E.M.N), care s-a intrunit timp de doua zile la Bucuresti.

Ministrul Mediului din Romania, Laszlo Borbely, a spus ca Marea Neagra este una dintre cele mai poluate mari din lume, iar din acest motiv tara noastra va incerca in calitate de coordonator al comisiei pentru cooperarea economica laMarea Neagra sa aduca toate tarile impreuna pentru a ajuta la depoluarea apei marii. a€žAvem acum sansa sa fim foarte activi si incercam sa mobilizam unele proiecte pentru aceasta zona”, a declarat Laszlo Borbely.

Ministrul a spus ca Romania va incerca sa atraga mai multi bani din fondurile de mediu pentru Marea Neagra in perioada 2014-2021. Cele 12 state care fac parte din O.C.E.M.N sunt: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, R. Moldova, Romania, Federatia Rusa, Serbia-Muntenegru, Turcia si Ucraina.

Sursa: Adevarul


Categorii: Articole | 02.06.2011 No Comments »


Afisari: 1870

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design