Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Intrecere in inventivitate si ecologie pentru elevi

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu organizeaza incepand de astazi concursul „Creatii din materiale refolosibile, in scopul protejarii resurselor naturale”. Competitia se adreseaza tuturor copiilor si elevilor din municipiul Sibiu si are ca scop evidentierea importantei padurilor pentru om si mediul inconjurator.

elevi

„Ideea acestui concurs este legata de faptul ca anul 2011 a fost declarat la nivel mondial Anul Padurilor, pentru a sublinia nevoie conservarii si protejarii padurilor”, a declarat Daniela Stoica, directorul Agentiei Regionale de Mediu Sibiu.

Perioada de incriere in concurs debuteaza astazi si de sefasoara pana in data de 23 mai, copii putand depune lucrarile realizate din materiale ecologice sau refolosite la sediile scolilor de care apartin, urmand ca cele mai bune sa fie selectate de dascali si trimise mai departe la sediul ARPM Sibiu.

La sfarsit, in data de 6 iunie, vor fi premiate cate sase lucrari din fiecare categorie de varsta, de la prescolari pana la liceeni, premiile fiind substantiale, dupa cum anunta organizatorii. Ceremonia de premiere va fi gazduita de Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu.

Sursa: Adevarul


Categorii: Concursuri verzi | 18.05.2011 No Comments »


Afisari: 1782

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design