Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Delta Dunarii – Paradisul aproape pierdut!

In perioada 2011 – 2012, Salvati Dunarea si Delta va implementa proiectul “Delta Dunarii – paradisul aproape pierdut! Campanie de informare si constientizare cu privire la protejarea biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii”. Proiectul se deruleaza prin Programul Operational Sectorial Mediu (POS Mediu) – Axa prioritara 4 „Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protectia Naturii” si se desfasoara in parteneriat cu Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD). dunare_12100152

Proiectul “Delta Dunarii – paradisul aproape pierdut! Campanie de informare si constientizare cu privire la protejarea biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii” sau “Delta Semper” se numara printre eforturile Asociatiei Salvati Dunarea si Delta de a informa, constientiza si educa cu privire la importanta conservarii biodiversitatii.
Implementarea proiectului presupune urmarirea a doua mari traiectorii:

1. pregatirea si derularea campaniei de informare si constientizarea principalilor actori: comunitatile locale, operatorii economici, turistii, publicul larg precum si factorii de decizie la nivel local, regional si national;

2. crearea si operationalizarea unei structuri permanente de consultare a factorilor interesati, structura care sa permita viziunea integrata asupra problemelor cu care se confrunta Rezervația Biosferei Delta Dunarii si propunerea de solutii sustenabile pentru viitorul acesteia.

In derularea campaniei de informare si constientizare vor fi utilizate materiale scrise si filmate realizate in cadrul proiectului de fața: brosuri, pliante, Atlasul RBDD, afise, autocolante, panouri informative si de atenționare, un film documentar de 60 de minute, precum si alte 65 de scurt-metraje despre unele specii emblematice ale RBDD.

O alta activitate care va fi implementata in cadrul proiectului este actualizarea si imbogatirea site-ului ARBDD astfel incat sa devina o platforma de comunicare dedicata in special celor care doresc sa se documenteze si sa aiba acces la informatii cat mai diverse legate de Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Rezultatele proiectului vor fi larg mediatizate in cadrul unei simpozion național ce va fi organizat la finalul proiectului.

Sursa: AmosNews


Categorii: Stiri Romania | 01.03.2011 No Comments »


Afisari: 2179

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design