Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Marti va fi aleasa Capitala Verde a Romaniei

Zece orase s-au inscris in competitia care va alege Capitala Verde a Romaniei, un proiect care isi va desemna marti castigatorul. 04_brasov_agerpres_89f6efc380

Astfel, Timisoara, Brasovul, Cluj-Napoca, Bucurestiul (sectorul 2), Sfantu-Gheorghe, Deva, Braila, Alexandria, Zalau si Slobozia s-au inscris anul trecut in competitia pentru titlul de Capitala Verde, in cadrul campaniei Umbrela Verde lansata de Tuborg Romania si Ministerul Mediului in vara anului 2007.

Obiectivul campaniei este sa schimbe „o mentalitate profund gresita a romanilor”, care cred ca gestul lor in favoarea mediului nu conteaza.

Mai mult, orasul care va primi titlul de Capitala Verde se va „inverzi” si va fi promovat ca un simbol al ecologiei in restul tarii. Anul acesta este prima data cand un oras primeste acest titlu, dar initiativa va continua si in anii urmatori, pentru a stimula implicarea autoritatilor locale in proiecte verzi, spun reprezentantii Umbrela Verde.

Sursa: Evenimentul Zilei


Categorii: Concursuri verzi, Stiri Romania | 04.02.2011 No Comments »


Afisari: 2048

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design