Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Folositi apa fierbinte pentru a scapa de buruieni

Buruienile iti dau batai de cap in gradina si in jurul casei si nu stii ce sa faci ? Probabil ca incerci sa tragi de ele, dar radacina ramane inauntru si peste ceva timp se intorc si cresc mai puternic. Poti sa mergi la magazin si sa cumperi niste erbicid puterni. NU! Acea mixtura otravitoare care va polua aerul, apa si solul, va sta, probabil, depozitata prin casa mai mult ca sigur pentru urmatorii ani.

Erbicidele au fost legate de o serie de boli, inclusiv cancerul la oameni si la animalele lor de companie. Glifosfatul este ingredientul activ in cele mai multe erbicide. Este un inhibitor de enzime, care ineaca enzima de care plantele au nevoie pentru a creste, astfel omorand buruiana, si doar una din substantele chimice discutabile in pesticidele comercializate pentru gazon si ingrijirea gradinii.

Programul de supraveghere al bolilor cauzate de pesticide al Agentiei de Protectia Mediului din California arata ca incidentele cauzate de glifosfat sunt cele mai intalnite fata de celelalte pesticide.

Conform studiilor din cele 30 cele mai utilizate pesticide, 19 sunt legate de cancer, 13 sunt legate de malformatii congenitale , 21 afecteaza sistemul reproducator, 26 afecteaza ficatul si rinichii , 15 sunt legate de neurotoxicitate, iar 11 afecteaza sistemul endocrin.

Exista o solutie mult mai buna! Aceasta alternativa complet gratuita si non-toxica este foarte eficienta si poate fi repetata dupa cum este necesar, fara teama de expunere la substante toxice.

Umple un ibric cu apa , pune-l pe foc si asteapta sa inceapa apa sa fiarba, apoi pur si simplu toarna apa fiarta peste fiecare buruiana care iti cauzeaza probleme. A doua zi acea buruiana va fi moarta si gata sa fie scoasa cu mare usurinta din pamant!

Sursa: Yahoo


Categorii: Ghid practic | 29.06.2010 No Comments »


Afisari: 3456

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design