Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Ciclistii bucuresteni vor trimite mesaje pentru Copenhaga

La initiativa proiectului Ride Planet Earth, ciclisti din intreaga lume vor iesi in strada pe 5 si 6 decembrie 2009, demonstrand capacitatea si dorinta oamenilor de pretutindeni de a lua atitudine impotriva schimbarilor climatice.

Ciclistii bucuresteni au fost asteptati sambata, incepand cu 14:30, in Piata Constitutiei, sa se alature unei miscari globale, care va implica marile orase din intreaga lume, pentru a transmite mesaje liderilor mondiali care se vor reuni in cadrul Conferintei de la Copenhaga din 7 decembrie.ciclisti_67153500La initiativa proiectului Ride Planet Earth, ciclisti din intreaga lume vor iesi in strada pe 5 si 6 decembrie 2009, demonstrand capacitatea si dorinta oamenilor de pretutindeni de a lua atitudine impotriva schimbarilor climatice, se arata in comunicatul transmis vineri de WWF Romania.

Proiectul Ride Planet Earth a fost initiat de Kim Nguyen, un tanar australian care a pornit pe bicicleta acum 16 luni din Brisbane, Australia spre Copenhaga, Danemarca, trecand si prin Bucuresti.

“Scopul calatoriei sale a fost de a aduna mesaje de la oameni preocupati de protejarea mediului si ingrijorati de impactul schimbarilor climatice. Mesajele colectate de-a lungul calatoriei vor fi prezentate in decursul Conferintei Natiunilor Unite, pentru a convinge guvernele lumii sa ia actiuni imediate cu privire la un acord despre problema climatului global”, se mai arata in comunicat.

Ride Planet Earth urmareste schimbarea stilului de viata personal, promovand diferitele tipuri de transport sustenabil, ca parte a pasilor necesari in lupta impotriva schimbarilor climatice, deoarece, potrivit reprezentantilor organizatiei, “oricare ar fi decizia delegatiilor guvernamentale, la fel de important este si comportamentul fiecarui individ in parte”.

Sursa: Realitatea.net

Categorii: Articole, Stiri Romania | 07.12.2009 2 Comments »


Afisari: 2367

2 Responses to “Ciclistii bucuresteni vor trimite mesaje pentru Copenhaga”

  1. cumpar argint Says:
    September 7th, 2011 la 5:19 pm

    interesant articol

  2. Marius Says:
    March 15th, 2016 la 1:20 pm

    O initiativa foarte frumoasa si ii felicit pentru acest lucru.

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design