Calculeaza amprenta de carbon, Emisii CO2, incalzirea gloabala a planetei, ce poti face tu?, salveaza planeta prin lucruri mici

Prinde caravana “Romania prinde radacini”!

Caravana MaiMultVerde pentru plantarile de toamna “Romania prinde radacini” porneste prin localitatile din apropierea zonelor despadurite si inscrie voluntari care planteaza mii de puieti si stiu sa se distreze in spiritul protectiei mediului.

Dupa plantarile de la Teleorman, saptamana aceasta traversam vestul tarii spre Remetea Mica, jud. Timis, unde voluntarii MaiMultVerde se vor inscrie pentru plantarile de sambata, 14 noiembrie.caravana_rprCaravana va ajunge in scoli, licee si universitati si va poposi in urmatoarele orase: luni, 9 noiembrie la Arad, marti, 10 noiembrie la Timisoara si miercuri, 11 noiembrie la Lugoj. Urmareste caravana”Romania prinde radacini” si inscrie-te pe loc la plantarile din Timis!

Daca nu prinzi caravana, te poti inscrie online pe maimultverde.ro sau la adresa voluntar[at]maimultverde.ro. Noi te asteptam cu entuziasm la plantari!

Caravana MaiMultVerde te invita la proiectia filmului eco “Home” si la concerte cu intrare libera.

Trupa Funky Growl va canta pentru ecologisti pe 9 noiembrie in Arad, la Club “Taboo” din str. Unirii nr. 5 si maine, 10 noiembrie, in Timisoara, in Clubul “The Note”, str. C. Salceanu 22. Va asteptam!

logo-maimultverde3Sursa: MaiMultVerde.ro

Categorii: Articole, Vreau sa ma implic | 10.11.2009 No Comments »


Afisari: 1877

Comentarii

proiect realizat sub amprenta:
bcr toyota alpha bank
initiatori:
credite bancare carduri bancare depozite bancare leasing
parteneri:
parteneri media:
jocuri fotbal jocuri fotbal
sustinem:
Cod Verde Case-Ecologice Stop CO2
 
web development by Filip NET
design by Olivia Design